Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Σουπλά! Καλή αρχή!



Αυτή η ανάρτηση με βρίσκει με το ραδιόφωνο τέρμα και με τρελά κέφια! Καλημέρα σας λοιπόν! Εδώ και ένα χρόνο έλεγα ότι έχω αποταμιεύση λεφτά για να αγοράσω ραπτομηχανή αλλά όλο το ανέβαλλα. Το έκανα τελικά πριν 2 εβδομάδες! Δεν έχω κάνει κάτι σπουδαίο γιατί ακόμα την μαθαίνω και πολύ συχνά το ακούει το βρισίδι της η άτιμη. Αλλά πάλι το παλέυω. Εχθές λοιπόν τελευταία στιγμή μας κάλεσε η αδερφή μου σπίτι της για φαί. Δεν προλάβαινα να μαγειρέψω κάτι αλλά προλάβαινω να φτιάξω σουπλά για το σερβίρισμα. Δεν είναι τέλεια αλλά αρκεί που καταλαβαίνεις ότι είναι σουπλά. Μάλλον δεν έπρεπα να τις τα δώσω τελικά γιατί η πρώτη ατάκα της ήταν "Τί? Να μου ράψεις φορεματάκι?". Ωχ! Anyway για να το κάνω ακόμα πιο περιποιημένο (γιατί η συσκευασία ομορφαίνει ακόμα περισσότερο ένα δώρο) το τύλιξα και κόλλησα και το όνομα μου.

14 σχόλια:

  1. Μπράβο κοριτσάκι μου! Καλή αρχή! :DDD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχήηηη!!!!!! Όσο θα προχωράς τόσο θα κάνεις θαύματα! μπαίνω κι εγώ στην σειρά για φορεματάκι! :P
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή!!! Πολύ όμορφα αυτά που έφτιαξες. Μπράβο!!!
    Καλη βδομάδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη αρχη και μια ακομα καλυτερη και δημιουργικοτερη συνεχεια!!!!χαχαχαχα...αυτη την ατακα με το φορεματακι ....ποσες φορες την εχω ακουσει χαχαχαχα!!!!!
    φιλακια πολλα καλη μου Χ2 και να εχεις μια ομορφη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγγελική μου είναι πολύ όμορφα τα σουπλά...και η συσκευασία..η οποία πάντα παίζει ρόλο!!!
    Φιλιά και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή αρχή!!!Υπέροχα!
    Θα την ερωτευτείς,γιατί κάνει θαύματα!!!
    Σε λίγο καιρό θα γράφει η ταμπελίτσα "los angelinos,dresses etc" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αχ καλοριζικη,σε ζηλευω.καλες δημιουργιες οπως αυτες εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γεια σου χρυσοχερα μου σε περιμενω σπιτακι μου να ερθεις να χερεσαι την ζωη σου την νεα και τα χερια σου να δημιουργουν παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε παιδιά που να το κάνω ταίρι και με το τραπεζομάντηλο! Τότε να δώ ακόμα περισσότερα σχόλια!!!! Χαχα! Να σας πώ με παιδεύει να βρώ την σωστή ένταση κλώστής αλλά και βελονιάς. Αν τα λέω και καλά! Επόμενο πείραμα ένα τσαντάκι δερμάτινο. Τα υλικά τα έχω, ουμ το σχέδιο το έχω? Μπα! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Αγγελικούλα!!!!Υπέροχα!!!!Μου αρέσουν πολύ!!!Και είναι η πρώτη φορά; Εισαι χρυσοχέρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μια χαρά τα σουπλά!όσο θα ράβεις θα μαθαίνεις!και γω θέλω να πάρω μάλλον θα χρειαστεί να αποταμιευω για κανα χρόνο όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλησπέρα πολύ όμοραφα στα σουπλά!
    Σου έχω και ένα βραβειάκι!
    καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΣΟΥΠΛΑ ΣΟΥ!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗ ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΚΙ ΕΓΩ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΓΑΖΙ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ!!! ΚΑΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή αρχή κοριτσάρα!!! Είναι τέλεια!! Μου αρέσει πολύ και η σκέψη σου με τα φύλλα!!! Εγώ πάντως τα λάτρεψα! Άνετα θα τα στόλιζα στο δικό μου τραπέζι!!! Φιλιάα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

followers "friends"

Ε ας μιλήσω για μένα...

Η φωτογραφία μου
Imagine having a suspicion that you are good at something but never dare to try this something. The reason for the 'reality' of my suspicion was a leather-crystal necklase that i made and i gifted it to my sister. The search and agony for me to find the materials, then to make it and even sew it was enough to spur me on to see what more I can do with my imagination. My imagination needed a little push and help. This is why I followed painting classes, hand-crafted jewelry, applied arts and sewing lessons. Yet I still want to know more. I love to give my personal little touch to everything that surrounds me and enjoy sharing my ideas. Is there anything better? The yaer 2014 founds me in a new country: to England. Different images, different inspirations, let' see what i ll come up. See you around.