Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Τα ατέλειωτα χωνάκια και όχι μόνο...

Καλό μας μήνα! Δεν πρόλαβε να μπεί ο Σεπτέμβρης και την ζακετούλα σου την θες για να μη σου λένε όλοι "Πωπω τσουτσούριασες!" Μα τι λέξη και αυτή. Βεβαίως πιθανότατα σαν ρήμα να μην υπάρχει αλλά και μόνο στο άκουσμα της αναρωτιέσαι αν αυτό που σου λένε ότι έπαθες είναι κολλητικό... όχι απλά σου λένε ότι ανατρίχιασες! Εμ που να το ξέρω η δόλια! Και μαζί με την ζακετούλα μου και τις κρυάδες μου τρέχω για να τελείωσω τις ετοιμασίες της Γεωργίας και του Βασίλη που παντρεύονται στην Ηγουμενίτσα το Σάββατο. Αναλάβαμε τις μπομπονιέρες και την διακόσμηση του κέντρου (α λέω αναλάβ-αμε γιατί πρόθυμος βοηθός είναι ο καλός μου σύζυξ). Το χρώμα που ήθελε η Γεωργία ήταν το λαδί (πολύ βαρύ χρώμα) ευτυχώς την έπεισα να το σπάσουμε με το λιλά. Διαλέξαμε χωνάκια αφού το νόημα στην μπομπονιέρα θέλαμε να είναι η άμεση και έυκολη κατανάλωση των κουφέτων. Είναι ήδη γεμισμένα γιατί σε 500 καλεσμένους δεν είναι εύκολο να τα γεμίζεις εκείνη την ώρα. Διεύκρινιση: τα χωνάκια είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητα. Διαλέξα χαρτί περλέ και μπρονζέ, μου το έκοψαν στο κατάστημα που το προμηθευτήκα, και έπειτα ξεκίνησε η απίστευτη δουλειά να κόψω κορδέλες, να κολλήσω τα χωνάκια και μετά να τα διακοσμήσω. Αρκετή δουλειά! Αυτό επίσης που σκέφτηκα είναι τα τσουβλάκια (ραμμένα από την μαμά μου και εμένα) για το τραπέζι όπου θα μπεί ποτηράκι με ρεσό. Και για να είναι περισσότερο ενδιαφέροντα έφτιαξα ταμπελάκια σε χρώματα λαδί-λιλά, που η μια όψη γράφει τα ονόματα του ζεύγους και από την άλλη την ημερομηνία γάμου. Πρέπει να πώ ότι τα ταμπελάκια ήταν τα πιο ευχάριστα στην κατασκεύη τους. Νομίζω ότι είναι πολύ χαριτωμένα. Θα σας έχω την άλλη εβδομάδα φωτογραφίες από όλο τον στολισμό. Μέχρι τότε θα αναπολώ τον δικό μου γάμο αφού σήμερα κλείνουμε ένα χρόνο. Χρόνια μας πολλά!

4 σχόλια:

  1. 500 καλεσμένοι??? και έκανες να φαντστώ και 200 παραπάνω για καβάτζα! οκ σοκ!!
    Πολύ ωραία όμως βγήκαν! Μπράβο!!

    Καλά πέρασε ένας χρόνος ε? Τι σαββατοκύριακο κι εκείνο! φαντασμαγορικό!!! Χρόνια σας πολλά τρελοκόριτσο!!
    άντε και τώρα που ξεμπέρδεψες κανόνισε να βρεθούμε!
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίστευτο και για μας! Με τόσα που μας συνέβησαν ούτε που τον καταλάβαμε τον χρόνο. Ηταν το Σ.Κ της τρέλας πριν ένα χρόνο. φυσικά η μαμά μου με έχει τρελάνει ότι ακόμα προλαβαίνουμε να κατέβουμε να γιορτάσουμε με τον ίδιο τρόπο την επέτειο! Ασε που σαν εχθές ήταν που μου φώναζε στο πάραθυρο του δωματίου "Αγγελικούλα ανοιξε μου, τι κάνεις και δεν μου ανοίγεις?". Γυρνάω Τρίτη 11. Θα είμαι πολύ πιο χαλαρή για να ξεσαλώσουμε!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα αλλά πολλή δουλειά,μπράβο σου!!!
    Χρόνια σας πολλά,ότι επιθυμείτε!!!Φιλιά και καλό Φθινόπωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηγουμενίτσα γάμο εσύ, Κέρκυρα βάπτιση εγώ...δεν έχω βάλει ακόμα φωτογραφίες αλλά καλά τα καταφέραμε κι εμείς...(εγώ και ο εθελοντής σύζυγος)... Μπράβο... τέλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

followers "friends"

Ε ας μιλήσω για μένα...

Η φωτογραφία μου
Imagine having a suspicion that you are good at something but never dare to try this something. The reason for the 'reality' of my suspicion was a leather-crystal necklase that i made and i gifted it to my sister. The search and agony for me to find the materials, then to make it and even sew it was enough to spur me on to see what more I can do with my imagination. My imagination needed a little push and help. This is why I followed painting classes, hand-crafted jewelry, applied arts and sewing lessons. Yet I still want to know more. I love to give my personal little touch to everything that surrounds me and enjoy sharing my ideas. Is there anything better? The yaer 2014 founds me in a new country: to England. Different images, different inspirations, let' see what i ll come up. See you around.