Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Οι σακκούλες έγιναν λίγο ακόμα πιο γνωστές




Γεια σε όλους! Μας είδατε την Κυριακή? Τι τέλεια εμπερία! Δεν είχα ξαναβρεθεί σε στούντιο παρόλαυτα η ιδέα του να παρευρεθώ δεν με τρόμαζε και πολύ. Μάλλον φταίει το ότι τελευταία δεν έχω πολύ χρόνο να σκεφτώ τα πάντα... ε και καλύτερα. Ετσι χαλαρή βρέθηκα στην κυριακάτικη εκπομπή του "Μες στην καλή χαρά". Σίγουρα ένα άτομο το οποίο ήταν στο κλίμα της εκπομπής ήταν η οικοδέσποινα. Ηταν και η πρώτη που με χαιρέτησε πέρα από τους διασκεδαστικούς και τρελούς cameramen και floormanagers. Το κλίμα επαγγελματικό με μεγάλο περιθώρια για χαβαλέ. Ολα κυλούσαν γρήγορα και ευχάριστα και αυτό μου το επιβεβαίωσε και το συνεργείο. Παρουσίασα με τον Θέμη Γεωργαντά αξεσουάρ από σακκούλες. Μετά την παρουσίαση τα σχόλια από τους δικούς μου ανθρώπους ήταν ήσουν κούκλα άνετη αλλά το καλύτερο σχόλιο το άκουσα την Δευτέρα. Σε ένα εργαστήρι μια κοπέλα με ρώτησε πότε θα ξαναπάω για να μάθει και άλλες κατασκευές για να κάνει με τα παιδιά του group της. Ηδη είχε λιώσει πολλές σακκούλες αλλά και τα παιδιά είχαν κάνει ωραία λουλούδια. Τότε πραγματικά συγκινήθηκα γιατί όντως τα είπα τόσο κατανοητά ώστε κάποιοι να τα κάνουν. Καλή συνέχεια

10 σχόλια:

  1. Δεν σε είδα γιατί σάρωνα τις χιονισμένες πλαγιές αλλά την Δευτέρα που ήρθα στην δουλειά μιλούσαν για μια πάρα πολύ ωραία κοπέλα που έδειχνε πώς να ανακυκλώνεις σακούλες!! Θεά μου!!! Έχουμε μήπως κανένα βιντεάκι??
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα βρε σώπα μη δεν θα ήθελα!... Θέλω, θέλω! Περιμένω να μου το στείλει με μειλ ένας φίλος μου αλλά μου το έστειλε και η Ζωή και δεν μπορούσα να το ανοίξω. Θα στο στείλω μήπως το καταφέρεις. Της Νάνσυς ακόμα δεν τα έδωσα. Αλλά μόλις τα δώσω σίγουρα θα σε ενημερώσω για τα σχόλια. Σήμερα δεν πολυμιλάω. Επέμβαση δόντι. Οβερ!
      χο

      Διαγραφή
  2. ε λοιπον ναι...το ειδα (κυριολεκτικα γιατι δεν ειχα ηχο,μονο εικονα και δεν ακουγα τι λεγατε)και αναρωτιομουν ποια ειναι αυτη η μπλογκερ(γιατι μολις σε ειδα ημουν σιγουρη πως εχεις καποιο μπλογκ,)που καπου την εχω ξαναδει και κατι μου θυμιζει αλλα δεν μπορουσα να θυμηθω φυσικα...(γνωστη για την μνημη ψαριου.)...σαν εμφανιση τελεια...τωρα με τα λογια δεν εχω αποψη..δεν ακουσα γρι...χιχιχι... οι στεκες νομιζω πως "εσκισαν"....συγχαρητηρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί καλέ δεν μπορούσες να το ανοίξεις;;;;; Ουργκ!
    ΘΕΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζωίτση κι εγώ μόνο ήχο είχα...την άκουγα και την φανταζόμουν..νομίζω οτι το έχει για την τιβι πάντως.
      Ποτε θα βρεθούμε τσούπρες μου!!??

      Διαγραφή
  4. συγχαρητήρια!!! έπρεπε να μας το έχεις πει να σε δούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ δεν μας το ειπες παλιοκοριτσο???????????? θελεις ξυλιες χαχαχα!!!!!!κριμα που το εχασα...... πολλα φιλια καλο ΣΚΔ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι δεν ειπες τπτ ? και ημουν στο κρεββατι σπιτι με πυρετο να το εβλεπα! σνιφ ! συγχαρητηρια !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πώς την έχασα αυτή την ανάρτηση;!
    Καλέ σε είδα!!! Αλλά δεν πήρα χαμπάρι ότι ήσουν εσύ! Γιατί δεν ανέφερες ότι έχεις και μπλογκ; Όντως η παρουσίασή σου ήταν πολλή καλή και κατανοητή. Μπράβο σου! Σε θέλει το γυαλί τελικά. Μήπως ν'αρχίσεις να φτιάχνεις δικά σου video με χειροτεχνίες;
    Αλήθεια, μια απορία, πώς σε βρήκαν και σε καλέσαν στην εκπομπή; Θα ξαναπάς ή ήταν για μία και μόνη εμφάνιση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

followers "friends"

Ε ας μιλήσω για μένα...

Η φωτογραφία μου
Imagine having a suspicion that you are good at something but never dare to try this something. The reason for the 'reality' of my suspicion was a leather-crystal necklase that i made and i gifted it to my sister. The search and agony for me to find the materials, then to make it and even sew it was enough to spur me on to see what more I can do with my imagination. My imagination needed a little push and help. This is why I followed painting classes, hand-crafted jewelry, applied arts and sewing lessons. Yet I still want to know more. I love to give my personal little touch to everything that surrounds me and enjoy sharing my ideas. Is there anything better? The yaer 2014 founds me in a new country: to England. Different images, different inspirations, let' see what i ll come up. See you around.