Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Νεύρα και απάθεια, νέο κολιέ και με γονείς που με κάνουν να γελώ


Ανθρωποι μας εμπνέουν και άνθρωποι μας 'κολλάνε'! Εννοώ ότι, όπως είπα και σε μια πολύ καλή μου φίλη για μια γνωστή μας, ότι κάποιοι άνθρωποι πιθανότατα λόγω του τι περνάνε στην ζωή του είναι θολές φιγούρες. Ξέρω ότι δεν είναι και πολύ κατανοητό αλλά μάλλον θα σας έχει τύχει αντικρίζοντας κάποιον να το σκεφτείτε. Αυτή την περίοδο παρά τα όσα συμβάινουν, παρά την ανησυχία μου για την εταιρία που ανήκω και το ότι κρέμομαι από τα χείλη του Πάγκαλου να αποφασίσει τι θα γίνω και που θα πάω, δεν είμαι καθόλου θολή φιγούρα (ήμουν για μια μόνο μέρα, ε το διακιούμαι). Αλλά νευράκια πολλά! Χρύσα ένα μπαχ παρακαλώ! Εχω ευχάριστα να με απασχολούν και να με τρέχουν αλλά δεν με νοιάζει. Εχω διάβασμα να με ξενερώνει αλλά το κάνω και αυτό. Εχω και όρεξη να έρθει το καλοκαίρι να βάλω το κολιέ μου! Κομμάτια σιλικόνης με μοτίβα περιοδικού και μετά κολλημένα μεταξύ τους. Είναι αρκετά μεγάλο μου αρέσουν οι όγκοι. Ενα μπλέ φορεματάκι μου λείπει να το ταιριάξω και να ησυχάσει η κεφάλα μου με την δουλειά μου. Μπούχτησα από αβεβαιότητα! Χίλια μπράβο στον μπαμπά μου που φώναζε στο σύνταγμα "πεινάν και τα παιδάκια μου'', μέσα στο κλίμα ο μπάρμπας όπως τον φώναζαν οι 'αγανακτισμένοι'. Φώτο ο μπάρμπας και το Σοφάκι, δηλ. ε οι τρελογονείς μου

8 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    να 'σαι καλά φιλενάδα μου, που μέσα στην όλη μαυρίλα εσύ είσαι καλά! Χέσε τον Πάγκαλο και τον κάθε Πάγκαλο. Εσύ έχεις άλλα να ασχολείσαι τώρα, τα κολιέ σου που φτιάχνουν τα χεράκια σου και τα ευχάριστα του Σεπτέμβρη! Θα πάμε και διακοπές, θα το κάψουμε το πελεκούδι και να πάνε να χεστούνε! Να δώσεις στον αγανακτισμένο μπαμπάκα σου ένα τεράστιο φιλί από μένα και να του πεις ότι θα τον δούμε στο Σύνταγμα! Και μην αγχώνεσαι για τη δουλειά. Ξέρεις εσύ, έχουμε μπίζνα να ανοίξουμε εμείς. ;)
    σε αγαπάω Αγγελικάκι μου! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μπαχ στο κοριτσούδι περιποιημένο!!
    Είναι και αυτή η έκλειψη μαζι με τον Πάγκαλο...
    Χαμογέλα τρελιάρικο κορίτσι και μην μασάς.
    Μπαμπάς όλα τα λεφτά!!

    Α και κορίτσια αμα κάνετε μπίζνα εγώ τα γραφικά!!
    smates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα κοριτσούδες. Εβαλα την φωτογραφία ώστε να τον ψάξετε και να τον ψαρώσετε!!! Α ρε μπαρμπα. Συνεχίζει και πάει κάθε βράδυ περίπου στις 9. Φυσικά και η μπίζνα είναι ζωντανό όνειρο. Ολη λένε για την έκλειψη! Πάντως άκουσα ζώδια και έλεγε ότι θα συζητήσω τα επαγγελματικά μου έντονα αυτό τον μήνα και ότι θα σχεδιάσω ταξίδι. τι λές? τίποτα νεότερο? Οσο για τις διακοπές θα σας στείλω μειλ γιατί έχω ένα υποψήφιο ξενοδοχείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουκλάρα μου μη μασάς !!!Κανείς Πάγκαλος δε θα σε σταματήσει,δια των νεύρων ,να φτιάχνεις τόσο όμορφα πράγματα!Όσο για την αβεβαιότητα,όλοι νοιώθουμε έτσι αλλά που θα πάει; Μέχρι πότε;Κάποια στιγμή αυτέ οι <>θα τη δώσουν τη λύση!!!!Πολύ απλά είμαστε Έλληνες και δε θα μας καταφέρουν!!!Μάλλον εμείς θα τους καταφέρουμε!!!Καλό μήνα καρίτσιμου !!Αστέρι ο μπαμπάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλά, πολύ στιλάτοι και οι 2!! Μπράβο του που πηγαίνει! Σε φιλώ και σου εύχομαι ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, χωρίς στενοχώριες! Μόνο χαρές!! Όλα θα φτιάξουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. telio to kolie!
    ola einai mia avevaiothta! pleon thn ugeia mas na exoume kai oti einai na er8ei 8a er8ei!
    8ea h mama me to ble forema!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

followers "friends"

Ε ας μιλήσω για μένα...

Η φωτογραφία μου
Imagine having a suspicion that you are good at something but never dare to try this something. The reason for the 'reality' of my suspicion was a leather-crystal necklase that i made and i gifted it to my sister. The search and agony for me to find the materials, then to make it and even sew it was enough to spur me on to see what more I can do with my imagination. My imagination needed a little push and help. This is why I followed painting classes, hand-crafted jewelry, applied arts and sewing lessons. Yet I still want to know more. I love to give my personal little touch to everything that surrounds me and enjoy sharing my ideas. Is there anything better? The yaer 2014 founds me in a new country: to England. Different images, different inspirations, let' see what i ll come up. See you around.