Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Πολλά ευχαριστώ για τα ανεβαστικά και ευχετήρια σχόλια σας.

Θέλω πάρα πολύ να σας ευχαριστήσω εσάς που αφήσατε τα σχόλια σας. Μάλλον έπιασαν και ετσί μετά από 10 μέρες νοσηλείας είναι free η αδερφή μου. Παρόλαυτα χωρίς έγκυρη διάγνωση ακόμα. Το πιο σωστό σχόλιο το άκουσα από τον καλό μου έπειτα από επίσκεψη στην αδερφή μου. Να είμαστε ευγνώμονες που ζούμε. Είχε δίκιο όμως πόσες φορές το ξεχνάμε! Προσπαθώ να το σκέφτομαι συνέχεια αυτό αλλά το άγχος είναι αναπόφευκτο και λογικό. Ετσι εχθές αφού μοιράστηκα με καλή παρέα το άγχος μου και τους τόνους ιδρώτα κατά τον ύπνο μου (ουφ ξύπνα με άγχος και άλλαζε μπλούζες άντε και μετά πάλι τα ίδια... αλλά να κοιμάσαι πάλι και το επόμενο πρωί να μην φαίνεται καμία κούραση, ευτυχώς) την απίστευτη αδιαφορία για την δουλειά μου (λυπάμαι αλλά καρφί δεν μου καίγεται, πλέον δουλεύω για να είμαι αποδοτική και όχι εκμεταλλέυσιμη) απόλαυσα μια ακόμα επίσκεψη μου στον Σωτήρη Γεωργίου, που με έκανε να νιώσω ξεχωριστή και όμορφη, πέρα από το έτερον μου ήμισυ. Α στο σημείο αυτό θα σας πώ και μια ατάκα του για να σας πώ πως οι άντρες σας πρέπει να σας έχουν πριγκήπισσες. Λόγω του τρεξίματος με τα νοσοκομεία τον είχα παραμελήσει και δεν του είχα μαγειρέψει καθόλου, έτσι όταν του είπα "συγγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω να φτιάξω κάτι" μου είπε "εμ δεν γίνεται να τα έχουμε όλα. Και τσουκάλι γεμάτο και γυναίκα όμορφη!". Οσα φιλιά και αν του έδωσα δεν του έφταναν έξυπνη ατάκα και γκομενιάρικη όπως του είπα. χαχαχα

7 σχόλια:

  1. Χαιρομαι που η αδερφη σου ειναι καλυτερα...Οσο για το ετερον σου ημιση...ευχομαι παντα να σε αγαπαει και να σε προσεχει οπως τωρα!!!φιλι Χ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιούπιιιιιιιιιιιι!!!
    Μεγάλο φιλί και στην αδερφή και στον καλό μας!
    χιχιχιχιχι!!!!
    ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑΑΑΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ !Οταν βιώνουμε κατι πολύ δύσκολο ,αλλα εχει αίσιο τέλος το θυμόμαστε σαν μια ανάμνηση και αναθεωρούμε κάποια πράγματα!
    Νομιζω οτι το έτερο σου ήμισυ εκτιμάει τι εχει δίπλα του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχήν, χαίρομαι πάαααρα πολύ για την αδελφή σου! Ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο αλλά φοβόμουν μην ενοχλήσω γιατί ήξερα ότι έχεις τρεξίματα! Σιδερένια να είναι!
    Καλά, για τον καλό σου δεν έχω λόγια1 Αξιαγάπητος! Μπράβο του που εκτιμά τι γυναίκα έχει!! Αλλά βρε φιλενάδα, αυτός ο Γεωργίου, ποιος είναι που σε ξανάνιωσε?? Πες μας κι εμάς να ξέρουμε!!!
    Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπαρχουμε για την καθε στιγμη
    ζηστην ως το μεδουλι
    και εκει που δεν το περιμενεις
    η γη θα σου στειλει το σημαδι της
    να ειστε ολοι γεροι
    και κοιτα μην μας ξεχνας τσαχπινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ αντε ρε Αγγελικουλι όλα καλα με την αδερφούλα! Κάθε μέρα έλεγα να σε πάρω αλλά όλο έλεγα θα είναι ακατάλληλη στιγμή.
    Καλά τι να λέμε για τον καλό σου!! Μπράβο του που εκτιμά και είναι δίπλα σου σωστός! φτου φτου φτου πάντα έτσι αγαπημένοι να είστε.
    Να σου πώ πάρε βαθιές ανάσες, χαμογέλα αφού όλα πήγαν καλά και κανόνιστε τσούπρες να πάμε να ξεκατινιαστούμε και να χορέψουμε που λέγαμε!!
    Αγκαλιάααα και φιλί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο για την αδελφούλα σου αλλά και για τον καλό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

followers "friends"

Ε ας μιλήσω για μένα...

Η φωτογραφία μου
Imagine having a suspicion that you are good at something but never dare to try this something. The reason for the 'reality' of my suspicion was a leather-crystal necklase that i made and i gifted it to my sister. The search and agony for me to find the materials, then to make it and even sew it was enough to spur me on to see what more I can do with my imagination. My imagination needed a little push and help. This is why I followed painting classes, hand-crafted jewelry, applied arts and sewing lessons. Yet I still want to know more. I love to give my personal little touch to everything that surrounds me and enjoy sharing my ideas. Is there anything better? The yaer 2014 founds me in a new country: to England. Different images, different inspirations, let' see what i ll come up. See you around.