Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Μπουκαλοκαταστάσεις

Ηδη έβαλα το πρώτο ανοιξιάτικο διακοσμητικό στο σπίτι. Το έγκλημα έγινε με ένα μπουκάλι κετσαπ, ποτό μαστιχας και πορτοκαλάδας και ανοιξιάτικο λουλούδι. Ταμπονάρισα τα μπουκάλια με βαμβακερό πανί και αδιάλυτο χρώμα λευκό, κόκκινο και κάσια (σκόνη αγιογραφίας σε καφέ χρώμα). Τέλος φύλλα ασήμι για λάμψη και πέρασμα πάλι με λίγη κάσια για το λίγο παλιαωμένο στυλ. Με ζεστή σιλικόνη έκανα τα 3d σχέδια. Λίγο πριν κρυώσει κόλλησα φύλλο ασήμι και για να φύγουν τα περιττά κομμάτια των φύλλων απλά σκούπισα τα σχέδια με πινέλο ζωγραφικής. Οι φωτογραφίες λίγο τα αδικούν. Εννοείται ότι έχω και άλλα μπουκαλάκια, για να χαρίσω.


Α να και η θέα μου από το σημερινό νηστίσιμο τραπέζι στο Μπαχάλικο στο Μικρολιμάνο. Γρήγορο service, ιδανικές ποσότητες, καλομαγειρεμένα αλλά λίγο τσιμπημένες τιμές. Ομως πολύ το ευχαριστηθήκαμε. Πόσο μας ηρεμεί η θάλασσα τελικά...

13 σχόλια:

  1. Ανοιξιάτικη διάθεση μες τον Χιονιά!Πολύ όμορφα!Το λευκό χρώμα είναι ακρυλικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπεροχα τα μπουκαλια σου!!! Να ρωτησω και εγω κατι? Το χρυσο τι ειναι?Φυλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανοιξιάτικη διακοσμηση...πολύ όμορφα τα μπουκάλια σου! Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα του καρναβαλιού όταν διάβασα τον τίτλο, θυμήθηκα τα πάρτυ που πήγαινα και παίζαμε μπουκάλα..... και σκεφτόμουν τι μπορεί να γράφει.... Πρέπει να το προσέξω λιγουλάκι.Πολύ όμορφα και τα μπουκάλια, και το λουλούδι και η θέα. Καλή Σαρακοστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραία τα μπουκάλια κ το ανοιξιάτικο λουλούδι!
    Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα ρε, τι τέλεια!!! σιλικόνη; κάσια; μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα. Είμαι στο σπιτάκι μου κομμάτια αφού περίμενα να πάει 6 το πρωί που ήδη από την πολύ αυπνία είχα κουραστεί και μόνο τότε κατάφερα να αγνοήσω τις γλάστρες που έπεφταν, τους κουβάδες που σέρνονταν στα μπαλκόνια, τις τέντες που μου έσπασαν τα νεύρα. Ναι όλο το σπίτι μου είχε ολονυκτία, αφού 4 το πρωί πίναμε τσάι για να καλμάρουμε! Τα χρώματα είναι ακρυλικά και τα φύλλα είναι πολύ λεπτά μικρά φύλλα σε ασημί και χρυσό χρώμα. Τα βρίσκεις σε είδη χόμπυ και είναι λίγο ακριβά. Κολλάνε με κόλλα αρτποτς ή ατλακόλλα. Οσο για την μπουκάλα, εγώ πάλι θυμήθηκα ένα πολύ καλό μου φίλο που όταν ημασταν 10,έκατσε σε εμάς το μπουκάλι και του είπα "μπορείς να πιάσεις και το μπούτι μου". Ακόμα το θυμόμαστε και γελάμε και εγώ τον κράζω που κόλλησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι ομορφα μπουκαλια!!!!καλως σε βρηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΙΘΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥΤΥΠΑ!ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ!
    ΦΙΛΙ Χ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρώτη φορά μπαίνω στο blog. Αλήθεια τα πουλάς όλα αυτά τα καλούδια που φτιάχνεις ή τα έχεις μόνο για πάρτυ σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

followers "friends"

Ε ας μιλήσω για μένα...

Η φωτογραφία μου
Imagine having a suspicion that you are good at something but never dare to try this something. The reason for the 'reality' of my suspicion was a leather-crystal necklase that i made and i gifted it to my sister. The search and agony for me to find the materials, then to make it and even sew it was enough to spur me on to see what more I can do with my imagination. My imagination needed a little push and help. This is why I followed painting classes, hand-crafted jewelry, applied arts and sewing lessons. Yet I still want to know more. I love to give my personal little touch to everything that surrounds me and enjoy sharing my ideas. Is there anything better? The yaer 2014 founds me in a new country: to England. Different images, different inspirations, let' see what i ll come up. See you around.