Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011





Το καλοκαίρι αναννέωσα το δωμάτιο μου, καινούργιο κρεββάτι καινούργιες κουρτίνες και όποιες άλλες αλλαγές πχ χρώμα θα τις κάνω σιγά σιγά, για να μου έρθουν πιο ανώδυνα τα έξοδα. Επειδή το δωμάτιο δεν είναι μεγάλο, ήθελα ένα μεγάλο καθρέφτη για να του δώσει στυλ αλλά και βάθος. Παρήγγειλα από τον θείο μου καθρέφτη 75 εκ διάμετρο, έπειτα σε επιπλοποιό ξύλινη βάση 1,20 διάμετρο. Ο πρόθυμος μπαμπάς μου κόλλησε το καθρέφτη στην βάση και το επόμενο (μετά από 2 μήνες) ήταν να βρώ χρόνο να τον κάνω όπως είχα σκεφτεί. Ηθελα όγκο! Σήμερα που επιτέλους είχα χρόνο, ξεκίνησα κάνοντας χάρτινες μπάλες ασύμμετρες και διάφορα μεγέθη, τις κόλλησα με ταινία και τέλος τις κόλληψα με γυψόγαζα. Η διαδικασία σταμάτησε γιατί τελείωσε η γυψόγαζα. Οαταν λοιπόν το τελειώσω τελείως θα περάσω στόκο, λούστρο σατινέ και κάσια αρεωμένη αρκετά για να φαίνεται κάπως παλαιωμένος. Ολα αυτά αν θα τα καταφέρω δεν ξέρω, αλλά ήδη ανυπομονώ όπως και αν βγει να τον κρεμάσω.

9 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφος! Μπράβο για τις αλλαγές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα. Και εγώ το βρήκα έξυπνη ιδέα. Παρόλαυτα περιμένω την τελική του εικόνα. Υποψιάζομαι πως ίσως δεν θα πηγαίνει στο δωμάτιο, όμως πάει σούπερ στο σαλόνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι ΘΕΑ!!!! Να το επισπεύσεις όμως γιατί ανυπομονώ να τον δω. Αυτά που λες με τα σατινέ και τα λοιπά εγώ δεν τα καταλαβαίνω, οπότε περιμένω να δω έργα!! Γιατί δεν σήκωνες μωρέ το τηλέφωνο το Σάββατοοο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EEE είχα μάθημα καλέ!! στο ΕΑΠ καλέ!!! Ουτε εγώ το πολυκαταλαβαίνω τα υλικά, τα παίρνω και τα χρησιμοποιώ κουτουρούι! Είδες? αν το πετύχω θα στο δείξω να κάνεις πιο μικρό καθρέφτη. Και ξέχασα τελείως να σε πάρω πίσω! Τσώπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρααα.... Ακριβή εδώ.. λοιπόν πρόσφατα παντρεύτηκε μια αγαπημένη μου ξαδέλφη και αγόρασε για το καινούριο της σπίτι έναν υπέροχο καθρεφτη στρογγυλό, παρόμοιο με αυτόν που φτιάχνεις, με χρυσή πατίνα. 472€ (!!!!) και με έκπτωση παρακαλώ!!!!!

    και τώρα φέυγω γιατί μόλις της έστειλα τη δ/νση σου και φοβάμαι οτι θα κάνει χαρακίρι όταν θα δει τον καθρέφτη της σε hand made version και μάλιστα σχεδόν τσάμπα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα! Κάτσε να το δει και ολοκληρωμένο! κόστος 20 € το ξύλο, 7 € οι γάζες και ο καθρέφτης τσάμπα, ας είναι καλά ο θείος! Πες στην φίλη σου αν μπορεί να μου τον στείλει στο email μου να πάρω ιδέες! αφού σταματήσει να τα χώνει!!! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο χρυσοχέρα!! Πάρα πολυ ωραίο! αντε να τον δούμε και κρεμασμένο!
    χο Καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

followers "friends"

Ε ας μιλήσω για μένα...

Η φωτογραφία μου
Imagine having a suspicion that you are good at something but never dare to try this something. The reason for the 'reality' of my suspicion was a leather-crystal necklase that i made and i gifted it to my sister. The search and agony for me to find the materials, then to make it and even sew it was enough to spur me on to see what more I can do with my imagination. My imagination needed a little push and help. This is why I followed painting classes, hand-crafted jewelry, applied arts and sewing lessons. Yet I still want to know more. I love to give my personal little touch to everything that surrounds me and enjoy sharing my ideas. Is there anything better? The yaer 2014 founds me in a new country: to England. Different images, different inspirations, let' see what i ll come up. See you around.