Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Γλυκιά καταστροφή





Δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που έστω και λίγο δεν έχει δει την εκπομπή του Παρλιάρου με τα κολασμένα γλυκά! Οταν λοιπόν έκανα αυτό το κολιέ αμέσως σκέφτηκα αυτό τον τίτλο όταν θα σας το έδειχνα. Οταν λοιπόν ο Παρλιάρος έκανε ένα γλυκό και δεν του πολυπετύχαινε ή απλά του έμεναν υλικά τα εκμεταλλεύοταν σε κάτι καινούργιο και εγώ απορούσα μα πώς το σκέφτηκε και φυσικά ότι αυτό ήταν καλύτερο από το κανονικό γλυκό. Ετσι σκέφτηκα όταν ξεκίνησα τα πειράματα μου. Φάση πρώτη: πήρα ύφασμα για να κάνω φουλάρι, δηλαδή ένα μεγάλο τετράγωνο ύφασμα που απλά το ξέφτισα στις άκρες για να κάνει κρόσια... μα τόσες κλωστές από το ξέφτισμα τι θα τις κάνω? Φάση 2: τις βάζω σε αυτοκόλλητη ταινία (σαν αυτή που ντύνουμαι τα τετράδια), τα κόβω σε κύκλους, τα ενώνω με σύρμα και τα ράβω για να σιγουρέψω το κόλλημα τους, κολλάω μια μακριά λωρίδα ύφασμα και έτοιμο. φάση 3: το καμαρώνω και ας μην είναι τέλειο , γιατί απλά προέκυψε από κάτι άλλο και το φοράω με το φόρεμα που αποκτήθηκε μετά από μια αστεία ιστορία... Αλλά αυτή είναι ολόκληρη ανάρτηση από μόνη της και πολύ σύντομα θα την κάνω!

10 σχόλια:

  1. Μπραβο κοριτσι!!
    Γλυκια επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι τρελή!! Απίστευτη η ιδέα σου!! και πολύ ωράιο το απότελσμα.
    Μόνο καταστροφή δεν το λές αυτό.!! go girl!!
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή κ πρωτότυπη η ιδέα σου! Επίσης να το καμαρώνεις επειδή το έφτιαξες με τα χεράκια σου.
    Το φουλάρι τί απέγινε? Θα περιμένω κ την ιστορία για το φόρεμα.Φιλιά!

    Ε.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ!!!!
    ΕΕΕ ΒΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΡΛΙΑΡΟ!!!!!!!!
    ΚΙSSES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλημέρα Αγγελικούλα! Βλέπω και αλλαγή στο μαλλί, το άνοιξες?? Το ύφασμα που βρήκες είναι πανέμορφο, μπράβο σου και η ιδέα με το κολιέ εξίσου όμορφη! Με γεια σου! Χάθηκες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παρα πολύ όμορφη ιδέα...μου άρεσαν τα χρώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαίρομαι που σας άρεσε η ιδέα μου και επιπλέον είμαι σίγουρη ότι και εσείς δεν πετάτε πράματα και τα εκμεταλλεύεστε! ναι ναι θα κάνω την ανάρτηση σχετικά με το φόρεμα. Για να γελάσετε αλλά και για να μην την πατήσετε. Α για αυτές που με ξέρουν όχι δεν άνοιξα το μαλλί, αλλά μάλλον ξεβαμμένο το λές! οοο πάλι κομμωτήριο? Δυστυχώς υποψιάζομαι ότι οι αναρτήσεις μου δεν θα είναι και τόσο συχνές! Ηδη πρέπει να δώσω την Κυριακή εργασία. Α και το φουλάρι, ακόμα δεν το έχω βάλει περιμένω ότι θα ήταν πιο ριχτό αλλά είναι λίγο σκληρό το ύφασμα γι αυτό περιμένω τα κρύα για να το εγκαινιάσω. Τα ξαναλέμε κούκλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άμα ο άνθρωπος έχει φαντασία....! Μπράβο, πολύ ωραία ιδέα! Καλό διάβασμα και καλή επιτυχία στην εργασία...σε καταλαβαινω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Yπέροχο και πρωτότυπο όπως και ο τίτλος!!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

followers "friends"

Ε ας μιλήσω για μένα...

Η φωτογραφία μου
Imagine having a suspicion that you are good at something but never dare to try this something. The reason for the 'reality' of my suspicion was a leather-crystal necklase that i made and i gifted it to my sister. The search and agony for me to find the materials, then to make it and even sew it was enough to spur me on to see what more I can do with my imagination. My imagination needed a little push and help. This is why I followed painting classes, hand-crafted jewelry, applied arts and sewing lessons. Yet I still want to know more. I love to give my personal little touch to everything that surrounds me and enjoy sharing my ideas. Is there anything better? The yaer 2014 founds me in a new country: to England. Different images, different inspirations, let' see what i ll come up. See you around.