Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Κάπου στου Ψυρρή


Πραγματικά θελετε λόγω της έλλειψης χρημάτων είτε λόγω της σαβούρας που μας πασάρουν τα μαγαζιά τώρα με τις εκπτώσεις δεν είχα ψωνίσει τίποτα έως σήμερα το μεσημέρι. Το στούντιο του σχεδιαστή Σωτήρη Γεωργίου στου Ψυρρή, είναι πλέον πολύ οικείο σε εμένα αν και κάθε φορά που πάω είμαι τελείως αποβλακωμένη από την ζέστη και απλά τον αφήνω να κάνει την δουλειά του. Τα καλοκαιρινά του φορέματα είναι πάρα πολύ άνετα (ξέρετε από αυτά που δεν θέλουμε να εφαρμόζουν επάνω μας και να είναι με έντονα κοψίματα ή περίεργες ραφές) τόσο άνετα και κομψά που επέλεξα ένα. Αν και υπήρχαν και πολλά άλλα που θα αγόραζα, για την συγκεκριμένη περίσταση (εμ θα είναι το backup dress μου σε μια εκδήλωση) είναι ιδανικό. Εχει υπέροχο ύφασμα και αν και φαίνεται πολύ απλό δεν είναι καθόλου. Φυσικά με κέρδισε η πλάτη του! Κάποια στιγμή πρέπει να αξιωθώ να φωτογραφίσω τον χόρο του

Πλάτη? "Βγάλτην έξω" φωνάζει και εντυπωσιάζει

8 σχόλια:

  1. xixiixixixix!!!
    Αυτό είναι που λέμε "back" up dress! ΤΕΛΕΙΟ!!! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Super!!! Ανυπομονώ να σε δώ να το φοράς!!
    xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι νομιζω οτι ξερω ποια ειναι η εκδηλωση !!! τυχαια θα το φορας με τα προηγουμενα παπουτσια ! εχω χασει επεισοδια αλλα εχω καταλαβει :)))) χαιρομαι πολυ για σενα !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. T E Λ Ε Ι Ο!!!!!!!!!! Και τα Αρμάνι τα πέδιλα του πάνε απίστευτα!! Μπράβο Αγγελικάκι! Έχεις εξαιρετικό γούστο! Το λάτρεψα!! Να κανονίσουμε να πάμε σ' αυτόν τον καλό κύριο που κάνει τόσο ξεχωριστά ρούχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα κορίτσια. Ελειπα Ξυλόκαστρο όπου μπάνιο δεν έκανα, πολύ αέρα! Τι να σας πώ δεν ήξερα ποιο να πρωτοπάρω. Πάντως σχεδόν όλα τα φορέματα είχαν 200 €. Νομίζω ότι δεν τα δίνουμε πλέον και τόσο έυκολα. Υπο άλλες συνθήκες δεν ξέρω εάν οικονιμά θα μπορούσα. Αλλά για μια καλή κοινωνική εκδήλωση μάλλον θα έπαιρνα. Ε έτσι και τώρα! Φαίνεται ότι και η φίλη Αθηνά σκέφτηκε το ίδιο και έκανε την κράτησης της σε ένα υπέροχο μπλέ φόρεμα. Θα το τραβήξω φώτο φυσικά και αυτό. Το μόνο που μέχρι στιγμής τσιγκουνέυομαι είναι ένα καλό βραχιόλι που θέλω. Βρήκα με αλπακά και ορείχαλκος βραχιόλι με κόστος 180 €. Ε όχι σας ευχαριστώ θα προσπαθήσω να το φτιάξω και αυτό μόνη μου. Καλά δεν λέω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλενάδα, για φόρεμα να τα δώσω τα λεφτά, αλλά για ένα βραχιόλι, ποτέ! Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχω μάθει να εκτιμώ τα πιο οικονομικά αξεσουάρ και κυρίως τα χειροποίητα! Και φυσικά φοράω πολύ συχνά από accesorize και τέτοια μαγαζιά. Αλλά παραγγέλνω και πάρα πολλά από κοπέλες που τα φτιάχνουν μόνες τους, όπως εσύ που είναι πιο μοναδικά κομμάτια και δεν τα φοράει η καθεμια! Αν βρεις, χρόνο πειραματίσου και φτιάξε ένα μοναδικό βραχιόλι, αλλιώς πήγαινε σε ένα μαγαζί με αξεσουάρ!! Σε φιλω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

followers "friends"

Ε ας μιλήσω για μένα...

Η φωτογραφία μου
Imagine having a suspicion that you are good at something but never dare to try this something. The reason for the 'reality' of my suspicion was a leather-crystal necklase that i made and i gifted it to my sister. The search and agony for me to find the materials, then to make it and even sew it was enough to spur me on to see what more I can do with my imagination. My imagination needed a little push and help. This is why I followed painting classes, hand-crafted jewelry, applied arts and sewing lessons. Yet I still want to know more. I love to give my personal little touch to everything that surrounds me and enjoy sharing my ideas. Is there anything better? The yaer 2014 founds me in a new country: to England. Different images, different inspirations, let' see what i ll come up. See you around.