Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012

Ψάξε τα εργαλεία του!

α βρε μπαμπά! που πιάνουν τα χεράκια σου, που για μαστορέματα είσαι πρώτος και ας έχεις το Σοφάκι για σύζυγο να σου φωνάζει στο πρώτο καρφί που θα βάλεις. Ας είναι καλά ο μπαμπάς λοιπόν που τρέχει για όλες τις δουλειές στα σπίτια και των δύο κόρων. Αυτή την φορά δεν έτρεξε αυτός αλλά εγώ! Η μανία με τα πολλά βραχιολάκια στα χέρια συνεχίζει. Ψάχνοντας λοιπόν οδηγίες για το πως να κάνω περίεργα βραχιολάκια, μπορεί να μην καταλάβα τελικά το πώς όμως καταλάβα τις εικόνες (ουμ πάλι καλά!). Το Leroy Merlin είχε αυτό που χρειαζόμουν... ταράμ... ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ! Πήρα και ένα κορδόνι μεταξωτί ποντικοουρά και έκανα απλή πλεξίδα περνώντας τα παξιμάδια,για κούμπωμα έβαλα μια απλή χάντρα. Ε τα υπόλοιπα τα πέρασα απλά στο κορδόνι. Ταίριαξν τέλεια με τα υπόλοιπα! Τώρα γιατί είμαι σίγουρη ότι θα κάνω και άλλα (σίγουρα και στην αδερφή) με τα τόσα παξιμάδια που μου έμειναν? Φιλιά

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012

Γρήγορες διακοσμήσεις
Και λέτε εσείς τώρα..."Σώπα έκανε ανάρτηση?". Εκανε, έκανε! Πάει ένας μήνας που έχω να ασχοληθώ με το blog μου, ρεκόρ! Θα ρθω και εγώ να προστεθώ στους Ελληνες, που παρόλι την ψυχανάλυση που κάνουν δεν καταφέρνουν όλα να τα αντιμετωπίσουν (έμ για αυτό κιόλας την κάνουν για να προπονηθούν ώστε κάποια στιγμή με απλά ελληνικά λόγια το κεφάλι τους να μην πάει να σπάσει). Δεν είμαι λοιπόν και στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Το διάβασμα πάει χάλια με κίνδυνο να μείνω και να πρέπει να το ξαναπληρώσω, συνεχίζει να με παιδεύει να χάνω την προσωπική μου ζωή, να μην έχω χρόνο προσωπικό καθόλου (ρίζα μάυρη σε ξανθό μαλλί 2 1/2 μήνες άβαφτη, χαχα) και να καταλήγω να λέω ότι αυτός ο χρόνος μου είναι χάλια (στιγμή χαράς η εμφάνιση στον Αlpha! υπέροχη εμπειρία το είπα ε?) Από τον Δεκέμβριο όλα με έχουν τρελάνει... Ούτε τον σύντροφο μου δεν καταφέρνω να ευχαριστηθώ. Αλλά τώρα το Πάσχα μας άξιζε ένα 4ημερο στην Ζάκυνθο όπου παρόλο τον χάλια καιρό τα περάσαμε τέλεια. Που να δείτε ντυσίματα οι ντόπιες! H Louis Vitton, η DKNY, η Escada... στις δόξες τους! Σιγά ρε κοπελιές!!! Μακάρι να περάσατε και εσείς καλά! Μέσα σε στην Μ. Εβδομάδα έκανα σε μερικούς φίλους τις λαμπάδες τους. Τελευταίοι και καταιδρωμένοι εμείς! Στον Γιάννη έκανα πάρα πολύ γρήγορα ένα καράβι από χάντρες χειροτεχνίας που πουλάει το ΙΚΕΑ. Τις βάζεις σε μια βάση πάντα σε τάξη, δημιουργείς το σχέδιο σου και απλά τα σιδερώνεις. Φυσικά θα το έχω υπόψι για λαμπάδα βάπτισης. Αγοράστε τες το οπωσδήποτε!! Η δικιά μου είναι από πλαστικό τραπεζιού. Αυτό που στρώνουν οι μαμάδες μας στα μπαλκόνια! η που ακόμα πιο απλά πουλάνε στην επαρχία αφού τουλάχιστον στο δικό μου χωριό (από όπου και την πήρα) σπάνια θα δεις στα σπίτια κανονικό τραπεζομάντηλο. Εμ γρήγορα καθαρίσματα! Το γέμισα με υαλοβάμαβακα και κόλλησα μια καρφίτσα στο πίσω μέρος ώστε να μην πάει χαμένο. Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω και ένα μαξιλάρι μιας και το σχέδιο είναι απίστευτα ρομαντικό αλλά και το πλαστικό τελείως διαφορετικό από τα υφασμάτινα. Τι λέτε?

followers "friends"

Ε ας μιλήσω για μένα...

Η φωτογραφία μου
Imagine having a suspicion that you are good at something but never dare to try this something. The reason for the 'reality' of my suspicion was a leather-crystal necklase that i made and i gifted it to my sister. The search and agony for me to find the materials, then to make it and even sew it was enough to spur me on to see what more I can do with my imagination. My imagination needed a little push and help. This is why I followed painting classes, hand-crafted jewelry, applied arts and sewing lessons. Yet I still want to know more. I love to give my personal little touch to everything that surrounds me and enjoy sharing my ideas. Is there anything better? The yaer 2014 founds me in a new country: to England. Different images, different inspirations, let' see what i ll come up. See you around.