Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011


Είναι Παρασκευή και εσύ γα... στο διάβασμα? ακριβώς ! και χτυπάει η πόρτα κατά τις 9 το βράδυ και ξεπροβάλλει μόνο ενα γλυκό γουρουνάκι. ωραίο διάλειμμα έκανα για να δώ το γουρουνάκι που μου πήρε το έτερον ήμισυ. συνεχίζοντας για 3η χρονιά το έθιμο του, μου πήρε το κλασικό χριστουγεννιάτικο ζωάκι από τα goodys. Ε έχω και εγώ δικαίωμα να σαβουριάσω από φαί! Το διάβασμα είναι και καλά η τέλεια δικαιολογία! χοχοχο (σε χριστουγεννιάτικο κλίμα!!!!)

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011



Ωραία πάλι τα κατάφερα! Περνάει ο καιρός και εγώ δεν έχω καν χρόνο να σώσω τις φωτογραφίες μου ώστε κάπια στιγμή να τις κάνω post. Το βαρετό διάβασμα (γιατί βαρετό είναι όταν χρειάζεσαι 3 ώρες για να διαβάσεις με διαλείμματα 2 σελίδες) με απασχολεί αυτό τον καιρό μαζί με την τέλεια αλλαγή στο σπίτι μου. Το τρέλανα στο χρώμα, ε περίπου. Πάλι πολύ μπλα μπλα ε? Το παραπάνω λοιπόν μπορείς να το πεις και νεσεσερ. Το έκανα δώρο στην προισταμένη μου (εμ γιόρταζε) την οποία την υπερεκτιμάω. Γι αυτό και το προσωπικό handmade δώρο γέμισε με επώνυμα μακιγιάζ. (νομίζω ότι θα έπρεπε να είχα τελικά βγάλει και αυτά φωτογραφία για να δίτε πόσο πιο όμορφο έδειχνε πλούσια γεμάτο)

Και αφού μιλάμε για τσαντάκια, αυτά είναι του '80. Το λευκό φιδίσιο με ξετρέλανε ενώ το κάθε θέλει λίγή φροντίδα έξτρα. Τα ξετρύπωσε η μαμά μου στο κυριακάτικο γιουσουρούμ στο Μοναστηράκι με 1,5 € και τα δύο. Ευτυχώς όντας σιχασιάρα σαν εμένα τα καθάρισε και έτσι τα παρέλαβα πεντακάθαρα. Γιούπι στο Σοφάκι που μας τρελαίνει που και πού! Ντού και πάλι στα βιβλία! Bye...

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011


Οσοι έχετε έστω ένα μικρό ταλέντο νομίζω θα τους φανείτε πολύ χρήσιμοι. Τα χριστούγεννα μας πλησιάζουν φέτος με ακόμα μεγαλύτερο αίσθημα προσφοράς και επειδή όλοι τότε θα έχουμε λίγες μέρες άδειας νομίζω ότι κάτι θα μπορούμε να προσφέρουμε ε?

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

my greek wedding Λεπτομέρειες, φόρεμα και βραχιόλι



Επιτέλους μετά από κάποια μειλ που έλαβα για να δείξω το νυφικό μου, τα καταφέρνω και το κάνω. Να πώ ότι το νυφικό είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου. Εμένα επειδή ήταν ραμμένο ήταν ολοφάνερα "εγώ" (όπως πολύ μου είπαν εκέινη την ημέρα) αλλά και του σχεδιαστή μου, Σωτήρη Γεωργίου. Ηξερα από την αρχή τι ήθελα και έτσι ευτυχώς (!!!) κατευθείαν ταίριαξα στις απόψεις με τον Σωτήρη. Οχι στρας, ποτέ στράπλες, όχι φουσκώματα και ότι άλλο πάντα εγώ προσωπικά θεωρώ υπερβολικά συνηθισμένο. Ανάμεσα σε 5 σχέδια που μου έκανε καταλήξαμε σε αυτό (βεβαίως ξεχώριζε και ένα σε σχήμα γοργόνας αλλά με αυτό δεν μπορούσα να χορέψω Μαικλ Τζάκσον). Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε την απόφαση μου να τον εμπιστευτώ χωρίς να απευθυνθώ πουθενά αλλού. Το 2ο ιδαίτερο κομμάτι που φόραγα εκείνη την ημέρα ήταν το βραχιόλι της Σμαρώ Μπότσα (μας έχουν κόψει το φειςμπουκ στην δουλειά και έτσι δεν μπορώ να δώσω το λινκ της!). Είχε δαντέλα από το νυφικό, πολτό χαρτιού και τρισδιάστατα κοκκάλινα στοιχεία. Στο κούμπωμα μου είχε φτιάξει μια κορδέλα τυπωμένη με λόγια του Γιάννη από μια κάρτα του. Εδεσε με το νυφικό απίστευτα. Παρόλαυτα η Σμαρώ είχε πορωθεί με την ιδέα ότι θα έφτιαχνε για νύφη και μου είχε κάνει 5 για να διαλέξω. Οι νέοι έλληνες σχεδιαστές μπαίνουν με πολύ μεράκι στο χώρο της μόδας γενικότερα! Ξέρω ότι το κατα παραγγελιά φτιαμένο κοστίζει, όμως σε ιδιαίτερες καταστάσεις αξίζει. Και πιστέψτε με είναι πολύ πιο οικονομικά από τις μεγάλες μάρκες αλλά ακόμα και από τους Ελληνικούς οίκους! Τέλος τι να πώ για τις φίλες μου. Ηθελαν να με τρελάνουν εκέινη την ημέρα! Πάντα σούργελα... ε είναι που τις προκαλώ και λίγο!!!

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Στεφάνι από σπίτι (κυριολεκτικά)


Την Δευτέρα κάποια φίλη μου συζητώντας για το blog με ρώτησε πως προλαβαίνω και κάνω το χόμπυ μου. Και τότε το καμπανάκι χτύπησε! Αμ δεν προλαβαίνω και μου την δίνει!! Παρόλαυτα πολύ σύντομα η κουβέντα μας θα συνεχιστεί με συμβουλές για κατασκευή φωτιστικού. Δεν έχω κάνει στο έρημο το Blog τίποτα εδώ και δύο εβδομάδες. Και τώρα βραδιάτικα είπα δεν πάει άλλο κάτι μου λείπει! Πέρα από λίγο χρόνο για διάβασμα και ένταση για το αν θα τα καταφέρω και αυτή την χρονιά. Πίσω στο θέμα μας: σας δείχνω λοιπόν τι έκανα το Σάββατο. Ενώ μαγείρευα και έχοντας την τηλεόραση ανοιχτή είδα μια κατασκευή για στεφάνι χειμωνιάτικο. Α για να ξεκολλήσουμε λιγάκι και ανάμεσα σε όλα τα άλλα ένα 20 λεπτο να κάνω και εγώ ένα στεφάνι. Είχα ήδη ένα φικρό φελιζολένιο στεφανάκι. Το έντυσα όλο με δάφνη (που ο μπαμπάς έφερε από τα Καλάβρυτα) με κόλλα σιλικόνης. Επειτα είχα κουκουνάρια από ένα χωράφι δίπλα στην πολυκατοικία μας που φυσικά τα μαζέψαμε για προσάναμμα στο τζάκι. Τι άλλο? Αχα κανέλλες πάντα υπάρχουν στα μπαχαρικά μας. Αποξηραμένα πορτοκάλια από τον περσυνό γάμο, 2 μικρά πορτοκαλί φρουτάκια (τι είναι δεν ξέρω) που έχουμε σε γλάστρα στο μπαλκόνι. Λίγο δάφνη, έλατο και κάποια μικρά πράματα από ποτ πουρί. Πραγματικά το έκανα σε 20 λεπτά. Α στον πάτο κόλλησα ένα κομμάτι λεπτό φελλό από κατασκευές που περίσεψε. Οταν αναψα το κερί μύριζε τέλεια. Απορία όμως του αγοριού: όταν θα σαπίσουν τα φρουτάκια? θα κάνω άλλο βρε είναι πολύ έυκολο οικονομικό και γρήγορο. Καλό Σκ

followers "friends"

Ε ας μιλήσω για μένα...

Η φωτογραφία μου
Imagine having a suspicion that you are good at something but never dare to try this something. The reason for the 'reality' of my suspicion was a leather-crystal necklase that i made and i gifted it to my sister. The search and agony for me to find the materials, then to make it and even sew it was enough to spur me on to see what more I can do with my imagination. My imagination needed a little push and help. This is why I followed painting classes, hand-crafted jewelry, applied arts and sewing lessons. Yet I still want to know more. I love to give my personal little touch to everything that surrounds me and enjoy sharing my ideas. Is there anything better? The yaer 2014 founds me in a new country: to England. Different images, different inspirations, let' see what i ll come up. See you around.