Παρασκευή 28 Μαΐου 2010


Σας έχει τύχει ποτέ να κολλήσετε με ένα χρώμα? Φαίνεται πως εγώ πάσχω από κοραλλομάνια..χεχε! Αυτό το ζευγάρι ήταν παραγγελία για μια κοπέλα που ταλαιπωρήθηκε λιγάκι αυτό τον καιρό και ήθελα να της κάνω κάτι χαρωπό. Εφτιαξα με σατέν ύφασμα τα λουλούδια, έκανα τους κρίκους, 2 μαργαριτάρακια και έτοιμο για αποστολή...
Περιγραφή: σατέν, ασήμι, μαργαριταράκια

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010



Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά τρελαίνομαι για χειροποίητα πράματα! Πρόσφατα ανακάλυψα το blog μιας πολύ δημιουργικής κοπέλας κολλημένης με το ράψιμο! Αδυναμία της οι μποτονιέρες... μοναδικές και πρακτικές! Μπορείτε να την επισκεφτείτε στο http://stripes-buttons.blogspot.com/ και να ζητήσετε και έσεις κάτι δικό σας! Anyway ο λόγος που έβαλα τις παραπάνω φώτος είναι γιατί η υπέροχη σκυλίτσα της με διάλεξε για να είμαι μια από τις 2 τυχερές που θα φορέσουν μποτονιέρα stripesbuttons. Nομίζω ότι δεν υπήρχε πιο γλυκός τρόπος! Σε ευχαριστώ you made my day!!!!

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010


Μόλις έλαβα αυτό το γλυκό βραβείο από ένα κορίτσι που με έχει πορώσει με τις μποτονιέρες τις, ναι μοιραζόμαστε την ίδια λατρεία. Επισκεφτείτε την
stripes-buttons.blogspot.com Σε ευχαριστώ πολύ, πολύ.
Άφού λοιπόν έλαβα αν και καθυστερημένα το βραβείο μου θέλω να σας πω ότι ένα δώρο που έστειλα και μπορείτε να το δείτε πιο κάτω,το γκρι κολιέ από σύρμα κατσαρόλας, δεν παραδόθηκε. Ηδη έχουν περάσει 3 εβδομάδες και δεν έχει λάβει τίποτα η παραλήπτρια aleccarox.blogspot.com. Οχι μόνο στεναχωριέμαι γιατί το έκανα με πολύ όρεξη και έμπνευση αλλά γιατί πλέον ανησυχώ ότι το μικρόβιο της κλεφτιάς και της βούτας έχει μολύνει αρκετούς. Λυπάμαι που ήδη σε μια εβδομάδα 3 φορές πέτυχα ληστείες στο τρένο. Φοβάμαι και δεν ντρέπομαι να το πώ! Για να μην σας κουράσω επειδή λοιπόν στο πακέτο είχα την κάρτα μου το τηλέφωνο μου αλλά και λίγα δυνοδευτικά λογάκια, είμαι σίγουρη ότι όποιος το πήρε από περιέργεια θα μπήκε στο blog μου. Το να ζητήσω να επιστραφεί είναι άκυρο το να ζητήσω όμως να το σεβαστεί και να καταλάβει ότι είναι χειροποίητο είναι εφικτό. Παρεπιπτόντως άλλο ένα πακέτο- φάκελλο που περιμένα πριν ένα μήνα ποτέ δεν το παρέλαβα! Να θυμηθώ: μόνο κούριερ!!!
Σόρυ alecca...

Περιγραφή: οργάντζα, σατέν

Περιγραφή: αχάτης

Τρίτη 11 Μαΐου 2010



Χαρούμενη που έφτιαξα την 2η τσάντα με decoupage. Ακόμα πιο μοναδική από την πρώτη νομίζω. Καλές εξόδους Γωγώ με το σούπερ τσαντάκι σου!!!
Κωδικός:.../ Περιγραφή: φάκελλος από decoupage.

Τελικά το να δουλεύεις στο κέντρο έχει και τα θετικά του! Πραγματικά κάποια μεσημέρια (πριν καλοκαιριάσει τελείως) είναι σούπερ οι βόλτες στα στενά της Αθήνας. Ενα μεσημέρι λοιπόν πέρασα από ενα μαγαζί που το είχε ένας παππούς με είδη σπιτιού μπαχαρικά κεριά σαν όλα τα πολυμάγαζα επί της Αθηνάς. Μέχρι που είδα το υλικό της μπάλας του κολιέ το οποίο είναι... σύρμα για την κουζίνα (στο μάθημα εικαστικών έμαθα ότι το χρησιμοποιούν ως μαλλί στις μαριονέτες). Ε δεν μου ξέφυγε και το ίδιο απόγευμα άρχισα να δημιουργώ τις μπάλες και το τελείωσα με πλεξίδα από γκρι ύφασμα. Μπήκε σε ένα ωραίο πακέτο και στάλθηκε στον προορισμό του.

followers "friends"

Ε ας μιλήσω για μένα...

Η φωτογραφία μου
Imagine having a suspicion that you are good at something but never dare to try this something. The reason for the 'reality' of my suspicion was a leather-crystal necklase that i made and i gifted it to my sister. The search and agony for me to find the materials, then to make it and even sew it was enough to spur me on to see what more I can do with my imagination. My imagination needed a little push and help. This is why I followed painting classes, hand-crafted jewelry, applied arts and sewing lessons. Yet I still want to know more. I love to give my personal little touch to everything that surrounds me and enjoy sharing my ideas. Is there anything better? The yaer 2014 founds me in a new country: to England. Different images, different inspirations, let' see what i ll come up. See you around.